DAHA UCUZA DAHA COK KiTAP

26.09.2016 09:12:54

Hem kırtasiye hem de sahaf olarak hizmet veren Ulaş Kitabevi´ne okulların açılmasıyla beraber öğrenciler ikinci el kitaplar nedeniyle yoğun ilgi gösterdi

 Daha uygun fiyata kitap ve test kitaplarının bulunabildiği ikinci el kitapçılarda okulların açılmasıyla birlikte yoğun günler de başladı. Kırtasiye malzemeleri ve ikinci el kitaplar satışı yapılan Ulaş Kitabevi çalışanı Yusuf Bülbül, ?Kitaplara daha ucuza sahip olmak isteyenler ikici el kitapları tercih ediyor. Özellikle test kitaplarının farklı kaynaklarına daha ucuza alındığı için ikinci el test kitaplarımız daha çok satılıyor? dedi.
Ulaş Kitabevi´nin İkinci el kitapları satın alırken temiz kullanılmış olmasına dikkat edildiğini ve buna göre fiyatlandırmanın yapıldığını belirten Yusuf Bülbül, ?Kitapları alırken temiz olmasına dikkat ediyoruz ve temizlik derecesine göre fiyatlandırma yapıyoruz. Kitap sepetimizden seçim yapan öğrenciler 2 TL´ye kadar çok cüzi fiyatlara kitaplar bulabiliyor. Okulun açılması sebebiyle satışlarımız artmaya başladı. Sıfır kitap almaya gelenler önce ikinci eli olup olmadığını soruyor. Eğer ikinci elini bulurlarsa boşuna sıfır kitap almıyorlar. Sıfır bir kitap fiyatına ikinci el daha çok kitap alıyorlar ve buradan da mutlu ayrılıyorlar? şeklinde konuştu.
Haber: Şerife Atasever



Anahtar Kelimeler: DAHA UCUZA DAHA KiTAP