ÇOPUROĞLU İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

13.09.2018 10:11:55

AK Parti İl başkanı Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan, Bünyan, Akkışla ve Talas ilçelerini ziyaret eden Ak Parti il Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri gittikleri ilçelerde vata

AK Parti İl başkanı Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan, Bünyan, Akkışla ve Talas ilçelerini ziyaret eden Ak Parti il Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri gittikleri ilçelerde vatandaşları da dinledi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Çopuroğlu, haftanın belirli günleri ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ediyoruz. Hem ilçe başkanlarımızı ve ilçe teşkilat toplantılarına katılıp hem de ilçelerde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarını yerinde dinliyoruz. Varsa yapılması gereken bir şey çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Bilindiği gibi yerel seçimlerin yaklaşması nedeni ile de gittiğimiz ilçelerdeki hem yöneticileri hem de vatandaşlarımızı dinleyerek fikirlerini alıyoruz. İlk önce Felahiye ilçesinden başladık. Özvatan ilçemize geçtik. Ardından Sarıoğlan ilçemiz daha sonra Bünyan, Akkışla ve Talas ilçemizin ilçe yönetim kurulu toplantılarına katıldık.

İlçe ziyaretlerimiz her hafta artarak devam edecek dedi.