ÇOLAKBAYRAKDAR: "KARPUZATAN CADDESI´NI YENİLİYORUZ"

11.07.2015 10:09:34

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri´nin yoğun geçiş güzergahlarından Karpuzatan Caddesini de yenilemeye başladıklarını söyledi.




Yoğun ve ana arter ulaşım güzergahlarını bütünüyle yenileme çalışmalarına önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Oruçreis Mahallesi´ni; Ziya Gökalp, Erkilet ve şehir istikametine bağlayan Karpuzatan Caddesi´ni Fen İşleri ekipleri vasıtasıyla yenilediklerini belirtti.
Karpuzatan Caddesi´ni yenileme işine ilk olarak freze çalışmalarıyla başladıklarını hatırlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," İlk etabını çalıştığımız caddenin önce 20 metre genişliğindeki bin 750 metrelik bölümünde başladık. Yaklaşık 4 bin 200 metre küp asfalt sökümü yaptık. Daha sonraki etapta 25 bin ton mekanik temel malzemesi kullandık. Yolun kaplaması için de 7 bin ton asfalt serdik. Alt yapı eksiklikleri de tamamlandı? dedi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Pastırma ve sucuk imalatçıları, Kayseri Borsası ve Mobil Kent esnafını Kuzey Çevre Yola aktaran Karpuzatan Caddesi´ni yenileme işlemleri için 2 milyon lira harcama yapmayı planlıyoruz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp Karpuzatan Caddesi´ni şehrimize yakışan, vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecekleri bir yol haline getireceğiz" şeklinde konuştu.