ÇOCUKLARIN DOĞUM GÜNÜ MUTLULUĞU

1.01.2015 10:26:26

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`ne bağlı Çocuk Evleri`nde kalan 89 çocuk için doğum günü ve yeni yıl etkinliği düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`ne bağlı Çocuk Evleri`nde kalan 89 çocuk için doğum günü ve yeni yıl etkinliği düzenlendi.

 

Vali Orhan Düzgün`ün eşi Gül Düzgün`ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Garnizon Komutanı Hv Plt.Tümgeneral Ali Demiral’in eşi Hatice Demiral, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Aile ve Sosyal Polikitalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve bazı birim müdürlerinin eşleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılarak çocukları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

İlimizdeki Çocuk Evlerinde ve koruyucu ailelerin yanlarında kalan 4-17 yaş grubundaki doğum günleri birbirine yakın çocuklar ile birlikte toplam 89 çocuk ile yakından ilgilenerek mutluluklarına ortak olan Gül Düzgün çocuklarla birlikte doğum günü pastasını kesti.

Gül Düzgün, sevgi gösterileri arasında, "Sağlıklı ve uzun bir ömür” dilediği çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve onların yeni yılını kutladı.

Gecenin sonunda Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Hayırsever İşadamı Abdullah Keskinkılıç tarafından çocuklar için hazırlanan hediye paketi çocuklara dağıtıldı.

Gönüllerince eğlenen çocuklar, kendilerine doğum günü ve yeni yıl kutlamasını hazırlayan Gül Düzgün ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.