‘’Çocuklarımız Bizim Göz Aydınlığımız’’

28.05.2020 16:23:00

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından KOVID-19 sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve evlerinde kalan çocuklar için boyama kitabı hazırlatılarak evlerine ulaştırıldı.

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı, Koronavirüs sürecinde evlerinde kalarak, gelinen noktaya çok büyük bir katkı sağlayan çocukları unutmadı. 

Kocasinan İlçe Başkanlığı, çocukların evlerinde kaldıkları süreçte, daha keyifli bir vakit geçirebilmeleri adına, boyama kitabı hazırlatarak, teşkilat mensupları aracılığıyla hediye boyama kitaplarını, çocuklara ulaştırdı. 

Koronavirüs salgınının, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösterdiğini, fakat alınan tedbirler doğrultusunda gayet başarılı bir süreç yönetildiğini dile getiren AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, bu sürecinin asıl kahramanlarının evlerinde kalan 20 yaş altı çocuklar ve 65 yaş üzeri büyükler olduğunu vurguladı.

Boyama Kitabı yaptırma fikrinin evde kalınan süreci çocuklar için nasıl daha keyifli bir hale getirebiliriz sorusu üzerine çıktığını belirten Başkan Okandan, sözlerini söyle sürdürdü; ‘’Bu süreç içerisinde parkların, oyun alanlarının ve sokakların çocuksuz ne kadar sessiz, neşesiz olduğunu anladık. Çocuklar bizim göz aydınlığımızdır. Evde kalan çocuklarımızı bir nebze olsun eğlendirmek, el becerilerinin gelişmesine ve vakit geçirmelerine katkı sağlamak adına böyle bir proje hayata geçirdik. Umarız çocuklarımız da boyama kitaplarımızı beğenmişlerdir.’’

Başkan Okandan sözlerini şu ifadelerle noktaladı:’’ Başından beri bu sürece en büyük katkıyı sunan başta Sn. Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Evlerinden çıkmayarak kurallara riayet eden 65 yaş üzeri büyüklerimize, 20 yaş altı çocuklarımıza ve tüm hemşerilerimize minnettarız. Ayrıca hanelerine boyama kitabı götüremediğimiz hemşerilerimizin de çocukları için boyama kitabı almaya, hem de bir çayımızı içmeye parti binamıza davet ediyoruz.’’