ÇOCUKLAR KARNE HEDİYENİZ KAYSERİ PARK´TAN!

6.06.2017 10:09:22

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocukların karne sevincini birbirinden güzel kampanya ve etkinlikleriyle ikiye katlıyor.

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocukların karne sevincini birbirinden güzel kampanya ve etkinlikleriyle ikiye katlıyor.

Bitmeyen sürprizleri ve dağıttığı binlerce hediye ile ziyaretçilerini sevindiren Kayseri Park AVM, yıl sonu karne kampanyasında 10 ziyaretçisine, Almila Mobilya´dan 1.000 TL değerinde hediye çeki kazandırıyor. 06-11 Haziran tarihleri arasında Kayseri Park´tan alışveriş yaparak, Renk Kart´ında en çok puan biriktiren 10 kişi çekilişsiz kurasız Almila Mobilya´dan 1.000  TL değerinde  hediye çeki kazanacak. Kazanılan hediye çekleri ile çocuklarının odalarına yeni ürünler alabilecek olan aileler, hediye çeklerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar kullanabilecek.

Karneni Getir Kitabı Götür

Kayseri´nin en gözde Alışveriş ve Yaşam Merkezi olan Kayseri Park, karnesini getiren öğrencilere Küçük Prens hikaye kitabı hediye ediyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklar karne sevinci yaşayacak. Bu sevinci arttırmak isteyen Kayseri Park AVM,  karnesini getiren öğrencilere Küçük Prens hikaye kitabı hediye edecek. Tüm öğrenciler, karneleri ile birlikte danışma noktasına başvurarak kaydını yaptırabilir ve hediyesini alabilir. Hediyeler, stoklarla sınırlıdır. (Kurum Haberi)