ÇİMSA İFTAR VERDİ

7.07.2015 10:06:35

Türkiye´nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, iş ortakları için Kayseri´de bir iftar yemeği düzenledi. Çimsa´nın Geleneksel İftar Yemeği´ne bu yıl, Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve Kayseri Vali Yardımcısı Meh

 

 

İftar yemeğinin ev sahipliğini Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay üstlendi. Ramazan münasebetiyle iş ortakları ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Özhatay, ?Ramazan ayı kutsal bir ay. Paylaşmanın, bir araya gelmenin önemini bizlere hatırlatan bir ay. Ramazan sofraları bize hep ailemizi hatırlatır. İşte o huzuru, sabrı ve birlikteliği paylaştığımız geleneksel iftar sofralarımızdan birinde sizlerle yani ailemizle bir araya geldik? dedi.

 

Özhatay: ?Çimsa Kayseri fabrikamız çimento sektöründe örnek bir fabrikadır?

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, Kayseri´nin Çimsa ve Sabancı Topluluğu için önemine dikkat çekerek şunları kaydetti: ?Kayseri´nin bizim kalbimizdeki yeri her zaman ayrı olmuştur. Hepinizin çok yakından bildiği, Türkiye´nin Sakıp Ağası rahmetli Sakıp Sabancı´nın doğduğu Akçakaya köyü Kayserimizdedir. Bunun yanısıra, 1992 yılında kurulan Çimsa Kayseri fabrikamız bir taraftan yarattığı istihdam ile Kayseri ekonomisine katkı sağlarken, diğer taraftan Çimento sektöründe örnek bir fabrika olmaya devam ediyor. İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda üst üste uzun yıllar ödül alırken, Kayseri fabrikamız Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye´nin en temiz fabrikası seçildi.?

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ÇİMSA İFTAR VERDİ