ÇİFTÇİ MECLİSİ BASTIRIYOR!

3.09.2015 10:53:43

Akay´ı dün çiftçi meclisi ziyaret etti ve ?Milletvekili aday adaylığı için? ikna etmeye çalıştı?

 

 

  Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçi meclisinin yoğun baskısı altında. Çiftçi Meclisi üyeleri dün Akay´ı ziyaret ederek, AK Parti´den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunması noktasında ısrarcı oldu.

  Çiftçi meclisi üyelerini dinleyen Akay, baskılar karşısında bunalırken milletvekili aday adaylığı için bugün mesai saati bitimine kadar kararını vermesi gerikiyor. Alınan bilgiye göre, Akay´ın yakın çevresine, ?Çiftçiler bu kadar ısrar ederken benim ?Hayır´ demem olmaz? şeklinde görüş belirtiğine vurgu yapılıyor.

  80 bin  çiftçiye hitap eden Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Akay´ın bugün büyük ihtimalle AK Parti´den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacağı bekleniyor. Akay´ın aday adayı olması ve sonrasında listede yer bulması ve seçilip TBMKM´ye gitmesi halinde bile görevinden istifa etmesi gerekmiyor. Akay´ın listede yer bulması halinde çiftçilerin önemli bir bölümünün kendisini ciddi anlamda destek vermesine kesin gözle bakılıyor. (Bekir Aslantaş)

 

 



Anahtar Kelimeler: ÇİFTÇİ MECLİSİ BASTIRIYOR