CİDDİ OLARAK MUHALEFET EDECEĞİZ!

14.04.2015 10:28:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 25. Dönem milletvekili adayları ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

 

 

MHP Kayseri İl Teşkilatı adına Gazeteciler Cemiyetini saygıyla selamladıklarını belirten 25. Dönem adayı Hasan Ali Kilci, Başkanımızın da söylediği gibi milletvekili adayları olarak ilk ziyaretimizi gazeteciler cemiyetine yaptık. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine bizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz. Gazeteci arkadaşlarımız Kayseri'de bizim kolumuz kanadımız. Kayseri için gazeteciler cemiyeti çok önemli, son yıllarda da bütün yönetimler tarafsız ilkeli gazetecilik yapma konusunda da çok büyük gayret sarf ettiler. Biz bir kere daha onlara teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreç sıkıntılı bir süreç. Seçim döneminde birçok sıkıntılar olacak. Buna en çok dikkat etmesi gereken, önce siyasi partilerimiz ve o partilerin adayları. Tabii gazeteci arkadaşlarımızda bizleri destekleyecekler bu konuda inanıyoruz. Kayserinin hasretleri değerleri var her ne kadar ayrı partiler olup mücadele içinde olsak ta mesele Kayseri olunca hep beraber fedakârlık yapan, Kayseri`nin çıkarları için hep beraber karar verebilen insanlar topluluğudur Kayseri. Bundan sonra da böyle devam etmesi gerektiğine biz şahsen inanıyoruz. MHP olarak biz bu konuda söz veriyoruz. Kavgacı olmayacağız ama yapılan yanlışlıkları, ülkemizin nereye götürüldüğünü, bu konuda neler yapabileceğimizi, çok ciddi olarak muhalefet edeceğimizi burada söylemek istiyorum. Halkımız artık gerçekleri görmek zorunda. Türkiye`nin içinde bulunduğu sıkıntılar bir kaç yılda çözülecek problemler değil. Problemlerimiz kat kat büyüdü. MHP kadrosu olarak biz çok nitelikli kadrolarımızla Türkiye`nin meselelerini problemlerini çok iyi bildiğimizi düşünüyoruz. Kayseri`yi iyi tanıyoruz, şehrin hikâyesini iyi biliyoruz. Bunlar konusunda MHP olarak hep gündemde tutacağız. Bu konuları gündemde tutarken de basın olmadan bu mümkün değil. Biz bir kere daha Metin başkanımızın şahsında Kayseri Gazeteciler Cemiyetimizi,  Kayseri basınımızı fedakârlıklarından ilkeli gazetecilik yaptıklarından dolayı ve yine bugün bizi kabul ettikleri içinde teşekkür edip başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Gazeteciler Cemiyeti olarak ben teşekkür ediyorum. MHP adayları ve yönetim kurulu üyelerini burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. 7 Haziran öncesi yapılan çalışmalarda bize de bazı görevler düşüyor. Bizde bu görevleri en iyi şekilde yapmak zorundayız. Başarılar diliyoruz” dedi.

Haber: Berna Utaş Utangan