CHP VE MHP DERDE DERMAN OLMAZ”

14.05.2015 12:11:26

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Halk Otobüsçüleri Odası tarafından kendisi için düzenlenen geceye katıldı. Yaptığı konuşmada herkesin elini vicdanına koymasını isteyen Özhaseki, Geçtiğimiz 15 yıl içinde Kayseri ile ilgili hayırlı bir adım at

                             

Halk Otobüsçüleri Odası'nın AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki için düzenlediği gecenin açış konuşmasını Oda Başkanı Ahmet Erkan yaptı. Özhaseki'nin Kayseri'nin haklı gururu olduğunu belirten Erkan, Özhaseki'yi bakan olarak görmek istediklerini söyledi. Geceye katılan Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç de, Özhaseki'nin şimdiye kadar esnaf ve sanatkar adına her türlü gayreti gösterdiğini belirterek, Kayseri'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Haseki Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun” dedi.

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise Kayseri'nin toplu ulaşımda geldiği noktaya ulaşan bir başka şehrin olmadığını belirterek konuşmasına başladı. Özhaseki, yüzlerce dolmuşun otobüslere çevrilmesinin kolay bir dönüşüm olmadığını vurguladı. 

 

Konuşmasında 21 yıllık belediye başkanlığı süresince yaptıklarını ve hizmet anlayışını da anlatan Özhaseki şunları söyledi: Cenabı Allah şahittir ki bir tek lokma haram yemedim. Yavrularıma da haram yedirmedim. 1 metrekare arsa alıp satmadım. Halbuki nerenin kıymetli olduğunu, bir tarlanın imar girince nasıl değerleneceğini iyi bilirim. Ama böyle işlere Allah'a hamdolsun tenezzül etmedim. Belediye Başkanlığını bir imtihan yeri gibi gördüm. Bu imtihanı da alnım açık olarak verdim.”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye yapılacak hizmetin bundan sonra da AK Parti sayesinde yapılabileceğini söyledi. 13 yıl önce bugünkü muhalefetin koalisyonda iktidar olduğunu da hatırlatan Özhaseki, Elinizi vicdanınıza koyun, geçtiğimiz 15 yıl içinde bir tane CHP veya MHP milletvekilinin Kayseri ile ilgili hayırlı bir adım attığını göreniniz oldu mu? Telefon açıp da şu derdimiz için çare ol dediğiniz oldu mu? Olmadı ve yine olmayacak, bunu biliyoruz. Yine biz gideceğiz ve Ankara'da yapılması gerekenleri omzumuza sırtlayarak, o yük neyse biz kaldıracağız” dedi.

 

Gecede ayrıca Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Ahmet Erkan tarafından AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'ye Kayseri'ye hizmetlerinden dolayı bir hediye verildi.