"CHP`NİN SİZİN GİBİ DEĞERLERE İHTİYACI VAR"

19.03.2015 10:20:32

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri  Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, Sarız  Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Eroğlu, Gümüş`e başarılar dileyerek, " CHP`nin sizin gibi değerlere ihtiyacı var" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

" VATANDAŞIYLA BÜTÜNLEŞEN BİR BELEDİYE"

            Ziyaret de Sarız Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Gümüş, vatandaşıyla bütünleşen bir belediye başkanı görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

"BÜYÜKŞEHİR YASASI SIKINTILARLA BERABER GELDİ"

            Sarız Belediye Başkanı Eroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Büyükşehir yasasının ilçe belediyelerine getirdiği sıkıntılar hakkında Gümüş`e bilgiler aktardı.  

"CHP`NİN SİZİN GİBİ DEĞERLERE İHTİYACI VAR"

Gümüş`e 21 Mart 2015`de gerçekleştirilecek seçimli temayül yoklamasında da başarılar dileyen Başkan Eroğlu, " Umarım ön seçimden başarıyla çıkar ve ön sıralarda yer alırsınız. Ankara'ya vekil olarak meclise gider, mecliste ilçemizin sorunlarıyla, sıkıntılarla ilgili  çalışmalar yaparsınız. Partimizin sizin gibi değerlere ihtiyacı var” diye konuştu.

            Gümüş ayrıca, CHP Sarız İlçe Başkanı İbrahim Konur, Sarız Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Sağlam, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Yıldırım ve Hayta köyünü de ziyaret etti.