CHP'DE 23 NİSAN YÜRÜYÜŞÜ

24.04.2015 10:16:18

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ile kutladı.

 

CHP İl örgütü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yürüyüş düzenlendi. Kayseri Forum önünde bir araya gelen CHP'liler, kar yağışı altına Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü.  Yürüyüşe CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Milletvekili Adayları Çetin Arık, Aşkın Genç, Feyzullah Keskin, Tülin Temel, Ayhan Gülsoy, Mustafa Utku Sarı ve partililer katıldı. CHP'lilerin yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde son buldu.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, 23 Nisan tarihinin önemi dikkat çekti. CHP Milletvekilleri adına konuşan Çetin Arık ise AKP yetkililerinin resmi bayramlara katılmamalarına tepki göstererek,  19 Mayıs'ta grip olanlara, 30 Ağustos'ta başı, 29 Ekim'de kulağı ağrıyanlara inat Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarına her zaman ve koşulda sahip çıkmak, Cumhuriyeti'nin değerlerini ilelebet yaşatmak için alanlardayız. Bu ülkenin güzel yüzlü çocuklarına Yaşanacak Bir Türkiye bırakmak için alanlardayız. Ve yeni Türkiye diyenlere inat yaşacak bir Türkiye diyerek, Türkiye'yi ekmek almaya giden çocuklara mezar eden zihniyeti alkışlarla protesto ediyoruz. Milletçe alkışlıyoruz dedi.

 

Etkinlikte konuşan CHP 1. sıra Milletvekili adayı Çetin Arık, 19 Mayıs'ta grip olanlara, 30 Ağustos'ta başı, 29 Ekim'de kulağı ağrıyanlara inat Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarına her zaman ve koşulda sahip çıkmak, Cumhuriyeti'nin değerlerini ilelebet yaşatmak için alanlardayız. Bu ülkenin güzel yüzlü çocuklarına Yaşanacak Bir Türkiye bırakmak için alanlardayız” dedi.

 

CHP'liler konuşmaların ardından Atatürk Anıtı'na karanfil bıraktı. Sonrasında da ise kar yağışına aldırmadan davul zurna eşliğinde halay çektiler.

Haber merkezi

 

 

 



Anahtar Kelimeler: CHP’DE 23 NİSAN YÜRÜYÜŞÜ