CHP´DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA

19.07.2015 10:28:16

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, partililer ile bayramlaştı.


 
Parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, "Bayramımızın sevgi, saygı ve kardeşlikle dolu olmasını yüce Allah´tan diliyorum. Bayramın, Türkiye´mize güzel günler yaşatmasına sebep olmasını diliyorum. 7 Haziran sonuçlarını gördük. Parlamentoda hükümet kurma çalışmaları var. inşallah önümüzdeki günlerde partimizin de içerisinde bulunduğu bir iktidarda onurlu, dil duruşumuzla, geçmişten gelen taleplerimiz ile, hırsıza ve namussuza hesap soracak bir noktada ve eğer iktidar olursak temsil ettiğimiz bakanlıklarda halkımıza, işçimize, emeklimize, memurumuza ve çiftçimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek koşuluyla, dünyayı saran Müslümanların birbirini öldürdüğü İslami iş savaşı da yok etmek amacıyla bu iktidarda olmak inşallah dileğimizdir" dedi.
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ise, "Bayram kucaklaşma demektir. Bayram kırgınlıklar bir kenara bırakma demektir. Bayram, dostça ve kardeşçe sarılmak demektir. Bugün dostça, kardeşçe siz yol arkadaşlarımla sarılmak için buradayım. İlk bayramım ve çok heyecanlıyım. Öncelikle bütün hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Bayramın ülkemize, dünyamıza ve İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Yanı başımızda akan kanın, gözyaşının dinmesini istiyorum? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: COŞKULU BAYRAMLAŞMA