CHP ADAYLARI ESNAFI DİNLEDİ

30.04.2015 10:11:51

Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimleri için tüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimleri için tüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Çalışmalar kapsamında CHP'li adaylar 3 ayrı koldan çalışırken, Ali Paşa Tan ve Mustafa Aslan ise Sahabiye Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti. CHP'lileri karşısında gören bir vatandaş, daha önce Kaleiçi'nde esnaflık yaptığını belirterek,  Özhaseki ekmeğimizle oynadı. Şimdi gelsin de oy istesinler” diyerek dert yandı.

CHP Milletvekilleri seçim çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. CHP il Başkanı Mustafa Aslan, milletvekili adayları Çetin Arık, Aşkın Genç, Feyzullah Keskin, Tülin Temel ve Mustafa Utku Sarı Hunat Çarşısını ve bölge esnafını ziyaret etti. CHP adayları Ali Paşa Tan ve Mustafa Aslan ise Kocasinan İlçe Başkanı Abdullah Üçgül ve partililerle Sahabiye Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Gittikleri her dükkanda CHP'nin projelerini anlatan CHP'liler, vatandaşların şikayetlerini de dikkatle dinlediler. Esnaf ziyaretleri sırasında daha önce Kaleiçi'nde esnaf olduğunu belirten Ecevit Akyol isimli bir vatandaş ise AKP'lileri ve AKP adayı Mehmet Özhaseki'yi şikayet etti. Kale içinde 149 esnafın mağdur edildiğini ifade eden Akyol, Bizi Kaleiçinden çıkardılar İldem'de yer gösterdiler. Orası içinde 50 bin lira para istiyorlar. Küçük esnaf bunu nasıl verecek. Özhaseki ekmeğimizle oynadı. Şimdi gelsin de oy istesinler” diyerek dert yandı. Gittikleri her yerde halkın yoğun ilgisi ve iktidardan şikayetleri ile karşı karşıya kaldıklarını belirten CHP Milletvekili adayı Ali Paşa Tan, Halkımızın yoğun ilgisi bizi gelecek için umutlandırıyor. 3 dönemdir güçlü bir şekilde AKP'ye destek veren halkımız, iktidar sahiplerinin servetlerine servet kattığını kendilerinin ise her geçen biraz daha yoksullaştığını belirterek, bu kez AKP'ye destek vermeyeceklerini ifade ediyorlar. Ayrıca partimizin ekonomik ve sosyal politikalarının halkımız tarafından kabullendiğini görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Öyle anlar oluyor ki, biz halkımıza değil, halkımız bize CHP'nin projelerini, nasıl yapılacağını anlatıyor” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ve milletvekili adayları Çetin Arık, Aşkın Genç, Feyzullah Keskin,  Tülin Temel ve Mustafa Utku Sarı ise seçim çalışmaları kapsamında Hunat Çarsısı ve bölge esnafını ziyaret ettiler. Ziyaretlerin ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, sokaklarda 1977'nin izlerini gördüğünü belirterek, CHP çalışmıyor diyenler, bizim tempomuza yetişemeyenler. İl örgütümüz, 16 ilçe örgütümüz, milletvekili adaylarımız ve tüm partililerimizle her yerdeyiz. Her vatandaşımızın elini sıkmaya gayret ediyoruz. Biz kendi olanaklarımızla çalışırken AKP belediyelerin, kamunun olanaklarını sonuna kadar kullanmaktan, kul hakkı yemekten zerre kadar sakınca görmüyor. Devlet kesesinden bol keseden yiyerek seçim çalışmalarını yürütenlere inat biz de alın terimizle, helal paramızla seçim çalışmalarını yürütüyoruz” dedi. CHP Milletvekili adayı Çetin Arık ise değerlendirmesinde TEOG'a giren tüm öğrenci ve velilerine başarılar dileyerek, CHP İktidarında eğitim sisteminin içinde bulunduğu kaos ortamından kurtularak, bilimsel eğitimin temellerinin atılacağını ifade etti. 



Anahtar Kelimeler: CHP ADAYLARI ESNAFI DİNLEDİ