CHP İl Başkanı suç duyurusunda bulundu

26.03.2020 15:35:00

CHP Kayseri İl Başkanlığı, MHP Talas İlçe Meclis Üyesi Kerem Özden’i sert sözlerle eleştirdi, "Kıymeti kendinden menkul bu sözde milliyetçi kişinin milliyetçiliği de vatan sevgisi de ancak şahsi çıkarları kadardır." dedi.

  CHP Kayseri İl Başkanlığı, yaptığı yazılı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi; "Kendi sığlığı içinde Türkiye’nin ve dünyanın içinde bulunduğu zor süreci kavrayamayan, bunca acı bunca ölüm yaşanırken küçük siyasi çıkarımlar peşinde koşarak, sağa sola çamur atmaya çalışan bu zihniyetin çok iyi tahlil edilmesi gerekmektedir.  

 Bir ve beraber olmamız gereken bir dönemde halkı kutuplaştıran bu zat hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bulunduk ama suç duyurusunda bulunmadan önce söz konusu kişinin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespitinin daha uygun bir tavır olacağı kanaatindeyiz. Bizim kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır, saygı vardır. 

Kerem Özden; "Evinde kalmayan dışarda, sokakta olan 65 yaş üstü insanlar hep CHP, PKK ve FETÖCULAR zihniyetli kişilerdir. Neden dersen maksat hükümeti karalamak ve hastalığı yaymak artı gezi olaylarına çevirmek. Ülkesini ve evladını seven evinde kalır" diyerek çarpık zihniyetini ortaya dökmüştür.

  "Umuyoruz ve bekliyoruz ki, mensubu bulunduğu parti de bu kişi hakkında gereğini yapar ve istifasına gerek kalmadan  partiden atar" denilen CHP açıklaması "Kendisi hatasını anlar ve büyüklerimizden, tüm Kayseri halkından özür diler." şeklinde noktalandı.
 



Anahtar Kelimeler: Başkanı duyurusunda bulundu