CHP MALATYA´DA

13.10.2015 10:08:31

CHP Kayseri Milletvekili Adayları Ankara´da hayatını kaybeden CHP Malatya Gençlik kolları üyesi 11 gencin cenazelerine katılmak için Malatya´ya gitti.

   

   Ankara tren garında meydana gelen ?Emek, barış, demokrasi? mitinginin yapılacağı tren garı kavşağında gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya gençlik kollarından 11 genç hayatını kaybetmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze törenlerine katılmak için Malatya´ya gitti. Kayseri´den de CHP Kayseri Milletvekili Adayları Çetin Arık, İbrahim Bahçecioğlu, Tülin Temel, Mustafa Utku Sarı, ve Kıvılcım Akdağ Malatya´ya gidip cenaze evlerine taziyede bulundu. Cenaze törenlerine de katılan Milletvekili adayları sosyal medya hesaplarından fotoğraf ve açıklama paylaştılar.

   CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ?Barış şehidimiz Malatya Gençlik Kolları üyemiz Mehmet Hayta´nın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Terörü bir kez daha lanetliyoruz? dedi.

   CHP Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Utku Sarı ise, ?Allah´ım nasıl bir acıdır bu. Yüreğimiz yanıyor. Ankara´daki felakette can veren Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Gençlik Kolları üyesi kardeşlerimizi, yurttaşlarımızı ebediyete uğurladık. Ülkemizin başı sağ olsun.  Mekânları cennet olsun? şeklinde konuştu.

 

Haber: Ayşenur Sarıkaya

 



Anahtar Kelimeler: MALATYA