CHP İL ÖRGÜTÜ KILIÇDAROĞLU´NA DESTEK YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKTI

10.06.2016 09:59:06

CHP Kayseri İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na, şehit cenazesinde yapılan saldırıyı kınamak için yürüyüş düzenledi. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, ?Tüm şehit cenazelerinde Cumhuriyet Halk Partisi´ne saldıra

 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na İstanbul Vezneciler´de meydana gelen patlamada şehit olan güvenlik güçlerinin cenaze töreninde saldırıda bulunulması üzerine, Kayseri CHP İL Örgütü, genel başkanlarına destek olmak amacıyla yürüyüş düzenledi. Parti binasından Cumhuriyet Meydanı´na yapılan yürüyüş boyunca CHP´liler, ?Türkiye laiktir, laik kalacak´, ?Mustafa Kemal´in askerleriyiz´, ?Faşizme karşı omuz omuza´ sloganları attı.
Cumhuriyet Meydanı´nda açıklama yapan İl Örgütü Başkanı Feyzullah Keskin, CHP´ye karşı tüm şehit cenazelerinde saldırıda bulunulacağına dair duyum aldıklarını savundu. AK Parti´nin CHP´yi teröre destek veriyor gibi bir algı yaratmaya çalıştığını öne süren İl Başkanı Feyzullah Keskin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
?Ülke genelinde şehit cenazelerinde CHP´ye saldırı yapacakları istihbaratı geldi. Ve güç zehirlenmesine girenler genel başkanımızı ve bizleri satılık tetikçilere hedef gösteriyorlar. Biz ölüm dahil hiçbir şeyden korkmayız. Bu vatan için kanlarımız topraklara dökülecekse bu bizim onurumuzdur. Bundan sonra bizlere saldıranlara karşı sessiz olmayacağız. Genel başkanımıza yapılan her türlü saldırı CHP yapılmıştır. Ve bu da karşılıksız kalmayacaktır. Genel başkanımızın açıklamaları saptırılarak kamuoyuna yansıtıyorlar. Bu satılmışlara sesleniyorum: Her şehit cenazesinde olacağız. Üniter yapımızı bozmaya çalışanların karşısında olacağız. Korkan sizden daha şerefsiz olsun. Geri adım atan sizden onursuz olsun. Yüreğimizde cesaretimizde sizlere yeter.?
BİSİKLETLİ VATANDAŞIN BEDDUASI BASIN AÇIKLAMASINI BÖLDÜ
İl Başkanı Feyzullah Keskin´in konuşması sırasında, bisikleti bir vatandaşın, CHP´lilere yönelik olarak, ?Allah belanızı versin.? şeklindeki ifadeleri partililerde bir süre huzursuzluğa neden oldu. Polisin araya girmesi ve vatandaşı uzaklaştırmasından dolayı, İl Başkanı Feyzullah Keskin açıklamasını tamamladı. Bu sırada, partililer meydandan ayrılana kadar, olası bir saldırıya karşı güvenlik güçleri CHP´lilerin etrafında güvenlik koridoru oluşturdu.