CHERY KAYSERİSPOR´DA

23.07.2018 23:01:54

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda da sürdüren Kayserispor, uzun süredir uğraştığı Traronn Chery transferinden mutlu sona ulaşt.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor yeni sezon öncesi kadrosuna yeni bir ismi daha kattı. Uzun süredir yoğun uğraşlar verdiği Hollandalı 30 yaşındaki Tjaronn Chery yeni sezonda Kayserispor  forması giyecek.

Teknik Direktör Ertuğrul  Sağlam´ın çok istediği bir isim olan Tjaronn Chery artık Kayserispor´da.   Akşam saatlerinde yapılan son görüşmenin ardından her konuda anlaşma sağlandı ve Chery  yarın takıma katılması bekleniyor.

 

Tjaronn Chery kimdir?

Gerçek adı Tjaronn Inteff Chefren Chery´dir. 4 Haziran 1988 doğumlu. 30 yaşındaki futbolcu Lahey doğumlu. Orta saha mevkiinde oynuyor ve 1.71 cm boyunda. Hollanda´da Twente (2 sezon) Cambour, Roosendaal, FC Emmen, ADO Den Haag ve Groningen takımlarında forma giydi. Sonrasında İngiltere Champioship takımlarından Queens Park Rangers takımına transfer oldu. 2017 ve 2018 sezonlarında ise Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lİg takımlarından Guizhou-Zhicheng takımına transfer oldu. Profesyonel futbolculuk kariyerinde 280 maça çıkan ve 57 gol atan Tjaronn Chery 25 kez sarı kart görürken 2 kez de kırmızı kart gördü. En parlak dönemlerine Groningen ve Queens Park Rangers takımlarında geçiren Chery tam bir oyun kurucu rolünde.



 



Anahtar Kelimeler: KAYSERİSPOR CHERY