Çelik´ten Adana´ya övgü

9.03.2018 16:52:26

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çukurova´nın bereketli topraklarında hizmetin de bereketli olduğunu söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü makamında ziyaret etti. 
Ziyaret esnasında Adana´nın gelişerek büyüdüğünü görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çelik, halkın istediği hizmetlerin yapılmasını takdir ettiğini söyledi. 
Çelik, Adana´nın tarımın başkenti olduğunu ifade ederek Çukurova´nın bereketli topraklarında hizmetin de bereketli olduğunu söyledi ve halkın talep ettiği hizmetlerin yapılmasını takdir ettiğini vurguladı. 
Başkan Hüseyin Sözlü ise ticaretin vazgeçilmez şehri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i makamında ağırlamaktan dolayı bahtiyar olduğunu, Kayseri´de iş kuran birçok iş adamının aslında Adana´da yetiştiğini, Adana´dan beslenerek büyüdüğünü bundan dolayı da Kayseri ve Adana´nın bağlarının kuvvetli olduğunu aktardı. 
Ziyaretin sonunda Başkan Sözlü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik´e Saimbeyli´nin dokuma kilimini ve Adana´nın sembolü bir takım hediyeler takdim etti. 



Anahtar Kelimeler: Çelik Adana övgü