ÇELİK`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

19.02.2015 13:37:42

Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na seçilen Mustafa Çelik`e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na seçilen Mustafa Çelik`e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Üniversite rektörleri, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililer ile sivil toplum kuruluşlarından temsilcileri makamında kabul eden Başkan Çelik, mesajlarında toplumun her kesimiyle uyum içinde çalışma vurgusu yaptı.

      Kayseri`de kurulu bulunan Nuh Naci Yazgan, Abdullah Gül ve Erciyes Üniversitesi rektörleri Başkan Çelik`i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

      İlk olarak Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ile beraberindekileri kabul eden Başkan Çelik, her kesimin görüşünü alarak iş yapma gibi bir hizmet anlayışına sahip olduklarına vurgu yaparak, "Kadınlarla, çocuklarla ya da engellilerle vs. kiminle ilgili bir iş yapıyorsak, mutlaka o kesimin görüş ve önerilerini alırız. Özellikle de kentle ilgili bir iş yapılacaksa üniversitelerin mutlaka sözü olur. Bu nedenle ilerleyen günlerde `Ortak Akıl` toplantıları yaparak bu anlayışı yaygınlaştıracağız" dedi.

                                             "ÖZHASEKİ, DİREĞİMİZDİ"

     NNY Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nevzat Özhamurkar da Başkan Çelik`e başarılar dileyerek, "Yükünüz ağır, işiniz zor. Ancak altından kalkacağınızdan da eminiz. Zaten içinde olduğunuz bir iş. Allah kolaylık versin. Değerli Başkanımız Mehmet Özhaseki bizim direğimizdi. Ne zaman sıkışsak bize bir çare bulurdu. Bundan sonra da inşallah sizinle aynı şekilde çalışacağız" diye konuştu.

                                  "BAYRAĞI TAŞIYACAK EN DOĞRU İSİM"

       Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu da Başkan Çelik`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Özhaseki`den sonra bayrağı taşıyacak en doğru ismin göreve geldiğine vurgu yapan Rektör Sabuncuoğlu, Başkan Çelik`te bunu başaracak yetki, bilgi ve enerjinin olduğunu ifade ederek, "Ben böyle durumlarda hep `Allah mahçup etmesin, pişman ettirmesin` diye dua ederim. Sizin için de bu temennide bulunuyorum. Herşey istediğiniz gibi olsun. Başarılı olacağınızı biliyorum. Aktif, enerji yüklü, vizyon sahibi bir yönetici olarak Türkiye`nin en büyük metropollerini yönetebileceğinize inanıyorum. Türkiye`ye örnek bir başkanlık yapmış sayın Mehmet Özhaseki`den sonra başkanlık yapmak zor bir durum. Ancak bu bayrağı taşıyacak birisini aradığınızda da en uygun ismin siz olduğunuzu düşünüyorum. Enerjiniz ve vizyonunuzla Kayseri`yi 2020-30`lu yıllara taşıyacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

                                            "LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEK"

        Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur da Başkan Çelik`i tebrik edenler arasında yer aldı. Başkan Çelik`in görevi layıkıyla yerine getireceğini ifade eden Prof Keleştemur, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Kayseri`nin daha iyi yerlere geleceğine vurgu yaptı.

                                  BÖLGE MÜDÜRLERİ VE STK`LAR`DAN TEBRİK

    Başkan Çelik daha sonra sırasıyla Tekstilciler Kooperatifi Başkanı Murat Devecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Telekom Bölge Müdürü Muhammed Katmer, Camii Kebir Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Ejder ve yönetimi, Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu ve beraberindekilerin yanısıra Karayolları 6. Bölge Müdürü Aslan Aydoğan ve Avrupa Türk-İslam Birliği Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Saygın ve heyeti ile ayrı ayrı görüşerek tebriklerini kabul etti.