ÇEKİN ŞU ELLERİNİZİ KAYSERİSPOR`DAN!

20.05.2015 09:39:37

Geçen sezon düştüğü PTT 1. Ligi'nde bitime haftalar kala, tüm rakiplerini geride bırakarak, şampiyonluğuna uzanan Kayserispor'da, olağan kongre öncesi karanlık eller iş başında.

23 Mayıs'ta gerçekleşecek olağan kongre öncesinde yaşanan gelişmeler, Kayserispor'un geleceğini tehdit eder nitelikle. Yıllardır sarı-kırmızılı takım adına hiçbir taşın altına elini koymayan bir grup,  Kayserispor'un Süper Lig'e çıkmayı garantilemesiyle birlikte sessiz ve derinden harekete geçti. Bugüne kadar şehir ve Kayserispor adına olumlu tek bir adım dahi atmayan bu grup, şimdilerde saman altından su yürüterek, çok değerli bir mirasın üzerine oturmak ve sahiplenmek niyetinde.

BU İDDİALAR YENİLİR YUTULUR GİBİ DEĞİL!

Şehrin hayrına  icraatın içinde yer almaktan her koşulda  imtina eden, hatta yıllardır Kayserispor düşmanlığıyla bilinen isimlerin de yer aldığı bu grubun son günlerde şirinlik muskaları” ile kılıktan kılığa girerek kapı kapı gezmeleri dikkatlerden kaçmıyor. Aralarında tefeci-tüfecisine kadar bulunduğu iddia edilen bu grubun, şehrin ileri gelenlerine temas ederek, Kayserispor'u bize verin” demeye varan cüretinin karşılığı nasıl olacak bilinmez ama sağduyulu futbolseverler, yaşanan gelişmelerden son derece rahatsız!

BU ZİHNİYETİN ÖNÜNE GEÇİLMEZSE…

Yıllardır kurumsallaşma adına büyük bir mücadele veren ve bunda da kısmen başarılı olan Kayserispor'u, çiftlik haline getirmeyi, kendi aralarında yaptıkları toplantılarda konuşulanların dışarı sızmasıyla anlaşılan bu isimler, görev almaları halinde kulübün tüm kazanımlarını yerle bir edecek. Sözde yeniden yapılanma adıyla kulüp çalışanlarından başlayarak, inşa edilen tüm değerleri yerle bir etmeye hazırlanan, Biz memleket büyüklerimizden de izin aldık” diyen bu zihniyetin önüne geçilmezse, olan Kayserispor'a olacak.

TARİH AFFETMEZ!

 Kayseri'nin marka değeri olmayı başaran ve 10 sezon üst üste yer aldığı Süper Lig'e kısa bir ayrılığın ardından yeniden dönen Kayserispor'un ehil ellere teslim edilmemesi durumda akıbetin, Kocaeli spor, Vanspor, Sakaryaspor`dan faklı olmayacağı gün gibi ortadayken, şehrin ileri gelenlerinin bu vebale ortak olmaması için harekete geçmesi gerekiyor. Kayserispor`un saldım çayıra, mevlam kayıra misali ortaya bırakılması durumunda ise, ödenecek faturada tarih huzurunda herkesin payı olacak. Sağduyulu futbolseverler, kongre öncesi, şehir ricalinden net bir tavır ve açıklama bekliyor! (Erhan KAN)