ÇALIŞANLAR TARANDI!

20.02.2015 13:13:27

Röntgen filmleri, kan şekeri, tansiyon, kolesterol, işitme ve göz muayenesi…

Örnek ve referans belediyenin çalışanları…

SAĞLIK TARAMASINDA

Röntgen filmleri, kan şekeri, tansiyon, kolesterol, işitme ve göz muayenesi…

        Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Referans ve örnek belediye çalışanların bireysel sağlıklarına büyük önem verdiklerini çünkü belediye personelinin üstün bir çalışma sergileyerek Kayseri merkez nüfusunun yarısına başarılı bir hizmet sunduğunu söyledi.

 

Hastane görevlilerince ilk gün 450 çalışana…

         Melikgazi Hizmet Binası sağlık muayene odasında sağlık taramasının sabah saat 08.30'da başladığını ve 16.30' a kadar devam edeceğini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediye çalışanların büyük bir aile kurumudur. Profesyonel ve bilgi birikimi donanımlı personelimiz ile örnek ve referans belediye yatırım ve hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Çalışma saatlerindeki iş ortamları için modern ve ferah iş mekânlarını oluşturduk. Bireysel sağlıkları için yılda iki kez sağlık kontrolüne tabi tutulmaktadırlar. İlk gün tansiyon, kan şekeri ve kolesterol için ölçümleri yapıldı. İkinci etapta işitme ve göz muayeneleri yapıldı. Solunum ve akciğer muayenesi için Röntgen filmleri çekildi. Sağlık görevlilerince yapılan muayene de gerekli görülenler tedaviye gönderilmektedir dedi.

 

Fen, park bahçe, temizlik ve atölye de çalışanlar…

         Belediye çalışanlarının özelikle park bahçe, temizlik, atölye ve fen işleri gibi açık alanlarda çalışanlara yönelik bu tür sağlık kontrollerin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bu tür genel sağlık taraması çalışmasının devam edeceğini ve belediyenin atölye, fidanlık gibi çalışanların yoğun olduğu yerlerde tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

        

 



Anahtar Kelimeler: ÇALIŞANLAR TARANDI!