ÇALIŞANLAR TEŞVİK EDİLMELİ

19.01.2015 12:26:10

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi park ve Bahçeler ile Temizlik ve Çevre Müdürlüğünde görev yapan 25 personelin kişisel gayretleri ile çalışmalara katkı sağladıklarından dolayı küçük altın ile ödüllendirildiğini söyled

Melikgazi belediyesinin büyük bir aile olduğunu elde edilen bir başarı var ise bunda çalışanların özverili çalışmalarının büyük payı bulunduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “ Çalışanın yaptığı iş için harcaması gereken maksimum enerji, bilgi, kişisel yeterlilik ve işini yaparken duyduğu heyecana performans denir. Çalışanın yaptığı işten aldığı zevk alması, onun mesleğini ve işini sevmesine, daha sağlıklı, nitelikli ve en iyi şekilde çalışmasına neden olur. Onun için de yöneticiler çalışanın yaptığı işler için teşvik amaçlı ve çalışmada rekabeti artırıcı bir takım ödüller vermelidir. Bizde Melikgazi Belediyesi olarak bizde çalışanlarımızın şevkini artırmak, rekabet oluşturmak ve teşvik amaçlı ödüllendirmek istedik. Bu amaç ile Park Bahçeler ile Temizlik İşçilerine çalışan 25 işçimizi küçük altın ile ödüllendirdik. Bundan böyle her ay 10 çalışanımıza küçük altın ile ödüllendireceğiz” dedi.
Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 25 işçinin 10’unun şoför, 15 işçinin ise temizlik ve parklarda görev yaptığını kaydetti.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kamu hizmetinin süreklilik arz ettiğini her ne kadar araç gerek alınsa da sonuçta insan unsurunun başarıyı etkilediğini bu neden çalışanların şevkini ve azmini artırmak için bu tür ödüllendirme çalışmasını uygulayacaklarını sözlerine ekledi.