BYZ GARAGE TÜRKİYE´NİN ÖNDE GELEN MARKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

15.07.2015 18:29:30

BYZ Garage Alışveriş Merkezi, alanında öne çıkan, önemli markaları ziyaretçileri ile buluşturmaya devam ediyor.

 

 

 

Alışveriş Merkezi içinde 54 mağazası ile ziyaretçilerine hizmet veren BYZ GARAGE AVM; Bimeks, FLO, English Home ve Playland markalarını da bünyesine katarak alışveriş keyfini daha da renklendiriyor.

Kayseri´nin ilk ve tek Otel-AVM kompleksi BYZ GARAGE; Özdilek, Porland, Çift Geyik Karaca, My Dekolte Ayakkabı, FLO, Beğendik, English Home, Kaşmir Halı, EDAŞ, Collezione, ADL, Cinemarine, Simit Sarayı, Bursa Kebap Evi, Dr. Mangal, Arçelik, Mavi ve Hummel gibi birbirinden değerli ve farklı markaların yanı sıra Kayserililere ilk defa ünlü italyan markalarını bir arada bulunduran Itallian Store mağazası ile hizmet veriyor.

Başyazıcı Grubu bünyesinde yer alan bir İmtaş İnşaat Enerji ve Turz. Sanayi ve Tic. A.Ş. yatırımı olan BYZ GARAGE Alışveriş Merkezi; açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği kampanya ve etkinlikler ve hafta sonu renkli çocuk etkinlikleri ile de ile çekim gücü olmaya devam ediyor.

Yine bu kampanyalar dahilinde Şeker bayramı alışverişini keyfe ve memnuniyete dönüştürecek, byz kart ile yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde bayram şekeri hediyesi ve Maba mağazalarından (Maba Store, Collezione, ADL, Itallian Store, Mavi, Hummel) yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde ise sürpriz hediyeler kazanma imkanı sunuyor. Byz kartla alışveriş yapıldıkça puan ve hediye kazanma şansı da artıyor.