B&W ENERGY HIZ KESMİYOR

10.03.2016 11:24:07

Kayseri´de faaliyete geçtiği günden itibaren yatırımlarına hız kesmeden devam eden B&W Energy Bünyan ilçesi Karatay Mahallesi´ne 3 megavatlık yatırım yapıyor.

Kayseri´de faaliyete geçtiği günden itibaren yatırımlarına hız kesmeden devam eden B&W Energy Bünyan ilçesi Karatay Mahallesi´ne 3 megavatlık yatırım yapıyor.

B&W Energy ve Gürkan Mobilya işbirliği Karatay mahallesine yenilebilir güneş enerji santrali yapmak için kolları sıvadı. 3 megavatlık güneş enerji santrali yapımı için alan tespiti ve çalışmalarının tamamlanmasının ardından kurban kesilerek start verildi.

/resimler/2016-3/10/1125233606678.jpg

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´nun da katıldığı yatırım programına B&W Energy Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eresin, Gürkan Mobilya sahiplerinden Mehmet İlgü, AXITEC Güneş Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. CEO´su Atalay Yazgan,  B&W Energy  Proje Geliştirme Müdürü İbrahim Özcan, B&W Energy Satış Yetkilisi Faruk Tolga Dever ve Şaşoğlu Hafriyat Sahibi Yusuf Şaşoğlu´nun yanı sıra misafirlerde katıldı.

3 megavatlık güneş enerji santralinin tamamlanmasının ardından Kayseri´ye üretilen enerjinin satılacağını belirten B&W Energy Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eresin, ?Kayseri´deki bir çok önemli projenin altına imzamızı attık. Bu tür çalışmalarımız ilerleyen günlerde devam edecek. Kayseri´ye kazandırdığımız önemli yatırımlar sayesinde adımızdan bahsettiriyoruz. Bugün burada yaptığımız yeni yatırım ile üretilen enerjiyi Kayseri´ye satacağız. Santralimizin kurulumu kısa zamanda bitecek ve faaliyete geçecektir. Bir çok dünya ülkesinde olduğu gibi Türkiye´de de yenilenebilir enerjiye giderek rağbet artıyor. Bizde bu iş için hazırız. Türkiye genelinde bir çok şehirde bu tür santralleri faaliyete geçirmek için çaba sarf ediyoruz? dedi.

 /resimler/2016-3/10/1125552044844.jpg



Anahtar Kelimeler: ENERGY KESMİYOR