BÜYÜKŞEHİR`DE SÜRPRİZ Mİ VAR?

12.02.2015 10:49:05

Her ne kadar Büyükşehir Belediye başkanlığı için Mustafa Çelik ismi ön plana çıksa da, yılların tecrübeli ismi Memduh Büyükkılıç'ın başkan olması yönünde kulisler dönüyor.

Mehmet Özhaseki’nin istifasının ardından, Büyükşehir’e kimin başkanlık edeceği merak konusu. Pazar günü Belediye Meclisi, toplanarak yeni başkanını seçecek. Şu an en kuvvetli aday olarak, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in ismi ön planda. Ancak kulisler son güne kadar kaynayacak gibi görünüyor. Yılların tecrübeli ismi, her girdiği seçimde oy oranını artırarak çıkan Memduh Büyükkılıç’ın da bu göreve talip olduğu belirtiliyor. Büyükkılıç’ın yanı sıra, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun ismi de Büyükşehir koltuğuna oturmak isteyenler arasında telaffuz ediliyor.

Mustafa Çelik ismi ön plana çıkarken, pazar günü meclisten sürpriz isim çıkar mı sorusu akılları kurcalıyor. Mustafa Çelik’in Büyükşehir’e geçmesi halinde yerine Müsiad Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet Çolakbayraktar’ın Kocasinan Belediyesi koltuğuna oturması bekleniyor.

Haber: Dilek Bolat