BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ SAĞLIK İÇİN GÖREVDE

27.03.2020 14:16:00

Büyükşehir Belediyesi’nin dezenfeksiyon çalışmaları eczanelerde devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda dezenfeksiyon çalışmalarının kapsamı genişletildi. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlarda yapılan dezenfekte çalışmaları eczanelerde de yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte ekiplerinin sayısını artırdı ve dezenfeksiyon yapılan alanları genişletti. Kent merkezi ve ilçelerdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan dezenfekte çalışmalarının ardından vatandaşların ortak kullanım alanları olan toplu taşım araçları, alt ve üst geçitler, parklar, mesire alanları, hobi bahçeleri, bankalar gibi geniş bir sahada dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ile vatandaşların sıklıkla kullandığı diğer alanlarda da çalışmalara başlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Şehir Hastanesi karşısındaki eczanelerden başlayarak çalışma sahasını genişletti. Dezenfekte için oluşturulan özel ekipler, koronavirüs salgınının önlenmesi için eczanelerin dışında ve içerisinde dezenfeksiyon çalışması yaptı.