Büyükşehir, Sarımsaklı için proje hazırlıyor

20.03.2017 13:08:28

Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı´nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hazırlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile Sarımsaklı Barajı´na giderek incelemelerde bulundu ve Sarımsaklı´yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı´ya Sarımsaklı Barajı ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Çelik ve Vali Kamçı, Bünyan´da yapılan törenin ardından Sarımsaklı Barajı´na geçtiler. Baraj kenarındaki mesire alanı olarak kullanılan; ancak uzun süredir bakımsız kalan bölgeyi gezen Vali Kamçı ve Başkan Çelik, bölgede incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Sarımsaklı Barajı´nın yapılacak yeni projeyle çok güzel bir mesire alanı haline geleceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, halen DSİ´nin elinde bulunan bölgenin Büyükşehir Belediyesi´ne geçmesiyle alakalı görüşmelerin devam ettiğini ve Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Mart ayı toplantısında da konunun meclis gündeminde ele alındığını belirtti. Başkan Çelik, Sarımsaklı Barajı mesire alanının Büyükşehir Belediyesi´ne tahsis edilmesiyle en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.(Kurum Haberi)