BÜYÜKKILIÇ`TAN ZİYARET

6.03.2015 16:48:37

Büyükbürüngüz Mahallesinde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükbürüngüz halkının bölgesel ve coğrafi yapısından kaynaklanan talepleri olduğunu ve bunların giderileceğini bu yaz aylarında yöreni

 
Yaz aylarında sulama önemli…
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve Spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Belediye olarak Büyükbürüngüz Mahallesinde coğrafi yapısından dolayı tarıma dayalı bir bölgedir. Bu bölgede tarımdan daha çok verim ve ürün elde edilebilmesi için Tarım ve Ormancılık Bakanlığı ile ortak bir proje yapılarak yörenin toprak analizi yapılacaktır. Var olan sulama kanalları artırılacak olup yaz aylarının en büyük sorunu giderilecektir. Eğitim ve kamunun birlikte kullandığı tesisler belediyenin hizmet ve yatırım kapsamındadır. Şehrin merkezinde hizmet ne ise, bu bölgemiz de aynı hizmet kalitede yatırım ve hizmet almaktadır. Kısacası MELİKGAZİ HER AN HER YERDE” hizmetleri ile varlığını göstermektedir. Nitekim Büyükbürüngüz mahalle halkı Melikgazili olmanın farklığını yaşamaktadırlar.” dedi.
Gençlere ve öğrencilere özel spor alanı…
Büyükbürüngüz Mahalle gezisinde esnaf ve mahalle halkı ile sohbet eden ve gençlerin ve hanımların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, mahalle gençlerine spor takımlarımızın formalarını hediye ederek yapılacak olan açık alan spor sahası için yapılacak maçlara hazır olmalarını istedi.



Anahtar Kelimeler: BÜYÜKKILIÇ`TAN ZİYARET