BÜYÜKKILIÇ´TAN İLGİNÇ BENZETME!

15.01.2016 10:08:50

Melikgazi Belediyesi Organize Sanayi Bölgesine 3. alternatif yol olacak Yılanlı Dağı´nın kuzeyindeki yolu açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Melikgazi Belediyesi Organize Sanayi Bölgesine 3. alternatif yol olacak Yılanlı Dağı´nın kuzeyindeki yolu açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yılanlı Dağı´nın kuzeyinden Organize Sanayi Bölgesi 29. caddeye bağlanacak olan 3 km uzunluğundaki yolun açılması için çalışmaları hızlandıran Melikgazi Belediyesi, yola ?Sultan Abdülhamit Han´ ismini verdi.

Çalışmalarına Ferhat ile Şirin´den örnek veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Ferhat´ın Şirin için dağları deldiği gibi bizde OSB´de bulunan 1.200 fabrika için alternatif yollar açıyoruz? dedi.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Memduh Büyükkılıç, yolun adının Sultan Abdülhamit Han olacağını belirterek, ?OSB´ne 3. alternatif yol olacak olan 3 km uzunluğundaki Sultan Abdülhamit Han Bulvarı hayırlı olsun. Yılanlı Dağı´nın kuzeyinden OSB 29. caddeye bağlanacak yolun açılması için bütün ekiplerimizi burada yoğunlaştırdık. 1 senede yolumuzu tamamlayarak OSB´ne ulaşım yönünden halkımızı esnafımızı, sanayicimizi rahatlatmayı planlıyoruz? dedi.

Yolun ismini de sosyal paylaşım hesabından müjdeleyen Memduh Büyükkılıç, şu açıklamaları yaptı: ?Bir ilçe belediyesinin boyunu çok aşan devasa bir yatırım olarak gözüken bu hizmeti, kapasite, kadro ve ekipmanlarımızla yapacak güce sahibiz. Tarihimize sahip çıkma anlayışımız ile bu yolumuza Sultan Abdülhamit Han´ın ismini verdik. Hayırlı olmasını diliyorum.?

Haber: Ayşenur Sarıkaya