Büyükkılıç´tan çocuklara 3 armağan

23.04.2019 09:17:35

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı çok daha coşkulu kutlaması için Büyükşehir´in çocuklara üç armağanını açıkladı. Başkan Büyükkılıç, başta çocuklar olmak üzere tüm milletimi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı çok daha coşkulu kutlaması için Büyükşehir´in çocuklara üç armağanını açıkladı. Başkan Büyükkılıç, başta çocuklar olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Talas Paraşüt İndirme Alanı´nda yapacakları 23 Nisan Şenliği´nin yanı sıra çocuklar için iki karar daha aldıklarını belirtti. 23 Nisan günü Erciyes´teki teleski, telesiyej ve gondol gibi mekanik tesislerin çocuklar için ücretsiz olacağını açıklayan Başkan Büyükkılıç, çocukları aileleriyle birlikte kayak sezonu devam eden Erciyes´in tadını çıkarmaya davet etti. 
Başkan Büyükkılıç, ayrıca çocuklar için Anadolu Harikalar Diyarı´ndaki Hayvanat Bahçesi´nin 1 hafta süreyle ücretsiz hizmet vereceğini kaydetti.