Büyükkılıç, Melikgazi İlköğretim Okulu´nu ziyaret etti

11.04.2018 10:02:36

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan ve bölge öğrencilerin hizmetine sunulan Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan ve bölge öğrencilerin hizmetine sunulan Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulunu ziyaret etti. 
eğitim alanında örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin 
Melikgazi İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Mehmet Altıparmak ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlköğretim Okulu gibi modern donanımlı ve her türlü sosyal ve spor tesisi ile inşa ederek bölge halkının hizmetine sunmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. 
Kısacası biz geleceğimizi önemsiyor 
Belediye olarak ilçenin her türlü alt yapı, yol, park gibi fiziki yapılar yanında ayrıca bu şehirde yaşayan bireylerin sosyal, kültür, spor, eğitim gibi ihtiyaç ve taleplerinden de sorumlu olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç ?Melikgazi Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Karacaoğlu Mahallesine 24 derslikli ve tam donanımlı olacak şekilde, İlköğretim okulu yaparak hizmete açtık. Bunun yanında öğretmen odalarımızın yenilenmesi çalışması ile bu zamana kadar 100´ün üzerinde okulumuzun çevre düzenleme çalışmalarını hayata geçirdik. Her yıl olduğu gibi yine okul idarecileri tarafından belirlenen öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Kısacası biz geleceğimizi önemsiyor, en önemli yatırımın eğitime ve öğrenciye olmasını belirtmek istiyorum. Bu vesile ile de bütün öğretmen ve öğrencilerimize 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum ? dedi. 
Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrenciler ile birlikte okulu gezdi ve öğrenciler ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.