BÜYÜK KAÇIŞ

25.08.2016 17:09:45

Kayseri Erciyesspor´un kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmasından sonra oyuncular birer birer yeni takımlarına imza atmaya başladı!..

Kayseri Erciyesspor´un kapatılma ile karşı karşıya kaldığı durumda sözleşmesi devam eden oyuncular tek tek takımdan ayrılıyorlar. 2016-2017 sezonunda ilimizi Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta temsil edecek olan Kayseri Erciyesspor´da son günlerde sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası Kayyum´a kalan Kayseri Erciyesspor´da oyuncular takımdan tek tek bağlarını kopartıyorlar. İki genç ve başarılı oyuncunun takımdan ayrılmasından sonra diğer oyuncuların ise takımdan ayrılacağı ancak Kayyum´un atanmasından sonra durumlarının netlik kazanacağı öğrenildi.

Yusuf Balıkkesirspor´da?

Kayseri Erciyesspor alt yapısından yetişen ve gösterdiği performans ile dikkat çeken genç ve başarılı kaleci Yusuf Balçıoğlu dün PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkkesirspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 2005 yılında Erciyesspor´da futbola başlayan ve 11 senedir formasını giydiği Kayseri Erciyesspor´dan ayrılmak zorunda kalan başarılı file bekçisi yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. Yusuf, Balıkkesirspor´da 38 numaralı formayı giyecek. Yusuf, özellikle geçen sezon PTT 1.Lig´de göstermiş olduğu performans ile büyük dikkat çekmişti ve birçok takımın yakın takibine girmişti.

Mehmet Fırat Demir Karagümrükspor´da?

Diğer yandan Mavi-Siyahlı takımın geçen sezon Karacabay Birlikspor´dan kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Mehmet Fırat Demir´de takımdan ayrılan isim oldu. Mehmet Fırat, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Fatih Karagümrük ile resmi sözleşme imzaladı. Geçen sezon birçok maçta forma giyen ve elinden geleni yapan Mehmet Fırat Demir, Kayseri Erciyesspor´un bir alt lige düşmesine takım halinde engelleyemediler. Kayseri Erciyesspor formasını elimden geleni yaptığını belirten Mehmet Fırat Demir, ? En zor söylenen sözler veda sözleridir, sezon başında büyük hayallerle geldiğim Kayseri Erciyesspor´dan ayrılmak durumundayım. 1 sezon boyunca o formayı gururla onurumla şerefimle taşımaya çalıştım. Kulübümüzün bu duruma gelmesinden dolayı büyük üzüntü duymaktayım. Sayın Başkanımız Ziya Eren´e hiçbir destek gelmemesine rağmen her şeyini bu büyük kulübe vermektedir. Ona da hak veriyorum, tek başına bu kadar iyi dayandı bana kulüpte sahip çıkan kulüp müdürlerimiz Bülent Dener ve Nuhkan Rüzgar abiye masörlerimize malzemecimize yemekhanede çalışanlara dahil herkesin ellerinden öper varsa hakkım benden yana helaldir. Saygıyla kayseri Erciyesspor camiası hakkını helal et? diye konuştu. (Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: BÜYÜK KAÇIŞ