BÜYÜK BAŞARI

22.12.2017 09:24:35

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol genç A erkek takımı okullar arası voleybol müsabakalarında oynadığı iki maçı 3-0´lık setlerle kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

İlk maçında Muzaffer Bezircioğlu Anadolu Lisesini 25-10, 25-8 ve 25-8 setlerle 3-0 mağlup eden Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Genç A Erkek takımı ikinci maçında ise Hacılar Çok Programlı Anadolu Lisesini ikinci maçında Hacılar çok programlı Anadolu Lisesini 25-3, 25-4 ve 25-3 gibi setlerle 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Genç A Erkek takımının çeyrek finaldeki rakibi Seyide Dal Anadolu Lisesi ile 03 Ocak´ta saat 11.15´te Nuh Mehmet Anadolu Lisesi Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Genç A erkek takımında tek hedef galibiyet.  Çeyrek final maçına kadar hazırlıklarını antrenör Metin Tutum nezaretinde sürdürecek olan Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Genç A Erkek takımında moraller ve keyifler yerinde. İlk iki maçında rakiplerine fazla sayı vermeden farklı geçen Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Genç A erkek takımı çeyrek final maçında ise zor bir rakibine karşı mücadele edecek. Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni ve antrenörü Metin Tutum, ? Çeyrek final maçımızı kazanıp adım adım şampiyonluğa gitmek istiyoruz.  Bu maçı da kazanıp final maçına kadar emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Hedefimiz il dışında okulumuzu ve Kayseri´yi en iyi şekilde temsil etmek bu amaca ulaşmak için önce Kayseri şampiyonu olmamız gerekiyor. Bunu başaracak güçte ve tecrübedeyiz. Sporcularıma güveniyorum.  Okulumuza ve sporcularıma şampiyonluk yakışır? diye konuştu. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: BÜYÜK BAŞARI