?Bünyan´ı bilim merkezi yapmak?

29.11.2016 09:29:26

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 100 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu temel atma töreninde yaptığı açıklamada yapılacak yeni devlet hastanesi ve eğitim kurumalarıyla Bünyan´ı gelecekte eğitim, kültür, sağlık ve bilim merkezi yapmak için gayret ett


Düzenlenen temel atma programına Başkan Şinasi Gülcüoğlu´nun yanı sıra belediye meclis üyeleri, İlçe milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu gayelerinin Bünyan´ı gelecekte eğitim, kültür, sağlık ve bilim merkezi yapmak olduğunu kaydederek ?Yapılmakta olan 100 yatak kapasiteli öğrenci yurdumuz Bünyanımza hayırlı uğurlu olsun. Ben yüklenici firmaya ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüze başarılar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir tesisin yapımının tamamlanarak memlekete hizmet etmesini temenni ediyorum. Hemen bu tesisin öbür tarafına İnşallah planlamalarını yaptık Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Valiliğimiz ile birlikte proje çalışmalarını bitirdiğimiz bir Kapalı Spor Salonu ve olimpik yüzme havuzunda Bünyanımıza hediye edeceğiz. Bünyan bir vizyon değişikliği yaşıyor İnşallah çağı yakalamış sosyal ve kültürel yaşam ile endüstriyel yaşamda kalkınmış bir Bünyan arzu ediyoruz hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum ? dedi.
Konuşma ve duaların ardından Başkan Gülcüoğlu ve beraberindekiler tesisin temeline ilk harcı koydu.
(Kurumsal Haber)



Anahtar Kelimeler: Bünyan bilim merkezi yapmak