BÜNYAN´DA BAYRAM COŞKUSU YAŞANDI

19.07.2015 10:22:13

Bünyan´da geleneksel bayramlaşma merasimi bu yıl Bünyan Sabancı Öğretmen evinde gerçekleşti.



Bünyan Belediyesi ve Bünyan Kaymakamlığı Tarafından organize edilen Bayramlaşama Törenine Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan´ın yanı sıra ilçe protokolü, daire müdürleri, STK temsilcileri katıldı.
Burada gerçekleştirilen bayramlaşma töreni sonrası, Başkan Şinasi Gülcüoğlu ve ilçe protokolü şehit ailelerini ziyaret ederek şehit yakınlarıyla bayramlaştılar. Bayramlaşma merasiminde konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bayramların birliğin beraberliğin ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı anlar olduğunu belirterek ilçede bu duyguların ve bayramın tam manasıyla yaşanması için gayret ettiklerini ifade etti.
Halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimsediklerini, bu günde yine bayram sevincini Bünyanlılarla yaşadıklarını belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu,? Bu gün ilçe protokolümüz ve hemşehrilerimizle bayramlaştık sonrasında ise şehit ailelerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Bu vatan uğruna bedenlerini siper eden aziz şehitlerimizin ailelerine bir parçada olsa bu bayram gününde tebessüm ettirmeye gayret ettik. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkelerinde zulüm altında olan kardeşlerimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek ramazan bayramını kutlar, yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını dilerim" dedi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu daha sonra ilçede bayram mesaisi yapan esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.