?BÜNYAN İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ?

30.08.2017 20:11:31

Kongre süresince yeniden aday olmayacak ilçe başkanları ile yeni göreve gelecek olan ilçe başkanları Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı´nda bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Bünyan İlçe Başkanları ?birlikt

Kongre süresince yeniden aday olmayacak ilçe başkanları ile yeni göreve gelecek olan ilçe başkanları Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı´nda bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Bünyan İlçe Başkanları ?birlikte çalışacağız? dedi.

Bünyan Ak Parti eski ilçe başkanı Savaş Gökçe, ?Bizler beş yıl önce genel merkezimiz tarafından bu göreve getirildiğimizde Bünyan´ımızın durumu belli idi. Biz Belediye Başkanlığını Bünyan´da AK Partimize kazandırdık. Yüzde 39 olan oy oranımızı da yüzde 65´lere kadar yükselttik. Yedi seçim iki referandum yaptık. Partimizi en iyi şekilde temsil ettik. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı daha önce ayrılma isteğimizi ilettik. İnşallah Bünyan´ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.? dedi.Bünyan yeni ilçe Başkanı Özkan Altun ise, ?Savaş kardeşimize teşekkür ediyoruz. Çok hizmetleri oldu ilçemize. Çıtayı kendisi yükseltti inşallah bizde daha iyi yerlere ilçemizin gelmesi için birlikte çalışacağız rabbim utandırmasın? diye konuştu.