BÜNYAN BELEDİYESİ´NDEN ECDADA VEFA

3.11.2015 09:12:14

Bünyan Belediyesi Karakaya Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Han parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Bünyan Belediyesi Karakaya mahallesinde dev bir tesisi daha Bünyanlılarla buluşturdu. 2015 yılını neredeyse açılış ve temel atma törenleriyle geçiren ve Bünyanlılara birçok müjde veren Bünyan Belediyesi 2015 yılı içerisinde park bahçeler alanında 6 farklı mahallede 6 yeni parkı hizmete açtı.
İlçede bulunan parklara kazandırılan yeni sistemler ve yapılan yeni nesil park alanlarıyla hizmet çıtasını her geçen gün yükselten Bünyan Belediyesi, Karakaya mahallesinde futbol sahası, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve dinlenme alanlarından oluşan Fatih Sultan Mehmet Han Parkını hizmete açtı. Karakaya mahallesinde düzenlenen törene Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu bugüne kadar kimseyi kapılarından çevirmediklerine dikkat çekerek; ?10 yıldır memleketimin güzel insanı devletin her katmanına rahatça ulaşıp derdini anlatmıştır. Bünyan Belediyesi olarak bu çerçevede güzel örnekler verdik vermeye de devam ediyoruz. Aşağı yukarı 40 bin kişi kapımıza geldi her birini dinledik. Sorunu çözülsün ya da çözülmesin ama yüreğimizle kalbimizle bütün sevgimizle herkesi kucakladık. Kapıda karşıladığımız vatandaşımızı sorunu çözülsün ya da çözülmesin kapıya kadar yolcu ettik. Ama ortaya yüreğimizi ve sevgimizi koyduk. Nasıl ki siz yüreğiniz, sevginiz ve dualarınızla bizi hizmet kervanına kattıysanız bizde size yakışır bir şekilde sizlere yaklaştık. Birazdan burada bir tesis açılacak. İstanbul Fatihi, Orta Çağı kapatıp Yeni bir çağ başlatan, 23 yaşında dünyayı dize getiren bir liderin adını, hem bir ordu komutanı hem bir devlet adamı hem de bir siyaset adımının adını verdik. Karakaya´ya da bu yakışırdı. İnşallah hizmetlerimiz bununla da son bulmayacak İnşallah artarak devam edecek? şeklinde konuştu.
Karakaya Mahallesinin daha önce bir belde belediyesi olduğunu hatırlatan Başkan Gülcüoğlu; ?Bakın geçmişte burası belediyeydi. Gerçekten Belediye Başkanlarımız hangi siyasi partiden olursa olsun güzel hizmetler verdiler. Ben onları hangi siyasal düşünceden gelmiş olurlarsa olsunlar huzurunuzda bir kez daha tebrik ediyor, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zira onlar kıt imkânlarıyla, bir tabir vardır kuru kavaktan düdük yapmak evet bunu yaparak bu hizmetleri getirmeye çalıştılar. Biz göreve geldikten sona Karakaya ile ilgili yaptığımız çalışmalar hepinizin malumudur. Geçmişteki 20 yılın üzerinde bir hizmet ile sizlere hizmet etmeye çalıştık bundan sonrada devam edeceğiz. Bu hizmetleri yaparken zaman zaman sizleri üzmüş, kırmış olabiliriz. Ama bu kimi zaman hizmetin gereğidir, kimi zamanda o anki hâlet-i ruhiyemizdendir. Bu çerçevede haklarınızı helal edeceğinizi ben biliyorum. Zira Karakaya evliyalar merkezi bir yerdir. Karakaya senlik benlik kavgasının bir kenara itildiği ümmet olma kavgasının en yüksek düzeyde hissedildiği bir yerleşim merkezidir. İnşallah bizde sizlerin utandırmayacağız. Asla ve kat´a yüzünüzü yere baktırmayacağız. Cumhuriyetten bu güne ne kadar sorun var ise bütün bunları birer birer çöze çöze yolumuza devam ediyoruz. Göz bebeğimiz çocuklarımızla ilgili, hanımefendilerle ilgili, beyefendilerle ilgili birçok çalışma yaptık yapamaya da devam ediyoruz. İnşallah daha fazlası, daha güzel çalışmalar siz değerli Karakayalılarla buluşmaya devam edecek. Engel olmak isteyen tüm çevrelere rağmen devam edecek? ifadelerinde bulundu.
Yapılan konuşmalar sonrası hep birlikte yapılan dualarla açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri hizmete açılan yeni parkı gezerek bilgi aldılar.