BÜNYAN BELEDİYESİ ŞEHİT AYHAN IŞIK ÇOCUK PARKI VE SPOR KOMPLEKSİ AÇILIYOR

8.08.2015 10:31:39

Bünyan Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan ve Bünyan için birçok ilki bünyesinde barındıran Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi 8 Ağustos Cumartesi günü görkemli bir törenle açılıyor.




Bünyan Belediyesi başlatılan hizmetleri bir bir Bünyanlılarla buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta baha Turan Parkı´nı Bünyanlıların hizmetine açan Bünyan Belediyesi bu hafta sonu bir açılış daha yapıyor. Kısa süre önce yapımına başlanan ve Bünyan´da değişim ve dönüşümün örneklerinden olan Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi 8 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00´da düzenlenecek görkemli bir açılış ile hizmete girecek. Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi´nin Bünyan için birçok ilke sahne olacağına dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu: ? Birkaç ay önce temelini attığımız parkımızı tamamladık. Daha önce atıl bir arazi olan ve çocukların spor yapabilmek için ot temizliği yaptığı bu alanda Bünyan´a ve Bünyanlılara yakışır bir park ve spor kompleksi oluşturduk. Bir Futbol Sahası, Bir basketbol ve voleybol sahasının bulunduğu, yürüyüş yolu ve fitness grubunun yer aldığı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları ve oturma banklarından oluşan Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi´ni Cumartesi günü saat:16.00´da protokolümüzün de katılımıyla hizmete açacağız? dedi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu Bünyan´ın farklı mahallelerinde halı saha ve park inşaatlarının devam ettiğini belirterek herkesi Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi´ni görmeye davet ettiğini sözlerine ekledi.