BU NE SEVGİ AH!

29.05.2015 09:30:18

Seçimlere sayılı günler kala partiler bütün hızıyla çalışmaya devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) milletvekili adayları Sevgi Yürüyüşü” kapsamında, Kayseri Form önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdüler.B

 

Hemşerililerimize çiçek ikram edip, problemleri olanlar varsa dinliyoruz”

AK Parti birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Hemşerililerimizle selamlaşıp hasbi hal edip onlarla bir arada olmak için bugün sokaklardayız. Sevgi yürüyüşü yapıyoruz. Hemşerililerimize çiçek ikram edip, problemleri olanlar varsa dinliyoruz. Senelerdir zaten insanlar bir problemleri olduğunda bize söylüyorlar,  Kayseri'nin meselelerine biz sahip çıkıyoruz. Daha önceki iktidarları da, belediyeleri de gördük” dedi.

Cadde üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlara karanfil vererek destek istediler. Yağan yoğun yağmur nedeniyle cadde üzerinde bulunan bir kafeterya ya girip oradaki vatandaşlarla çay içip sohbet ettiler.

Meclise gideceğiz, orada karşılaşacağız”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili bir takım iddialar ortaya attığını hatırlatan Özhaseki, 3 ay boyunca da bunu diline dolayıp tüm Türkiye'de gezmişti. Kayseri kötü, belediyesi kötü, adliyesi kötü yargısı kötü hep bunu söylediler ve açıkça yolsuzluk suçlamalarında bulundular. Mahkemeler karar verdi, Türkiye Cumhuriyeti de bir kere değil iki kere üst üste oy birliği ile karar verdi.  Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği her şey yalan. Bütün her şey açığa çıkınca biz bunları söylemeye başlayınca Kayseri'deki şubesi çabalamaya başladı. Siyaset dürüstlükle yapılır. Doğru olacaksınız, dürüst olacaksınız, yalan söylemeyeceksiniz ama adam yetmiş yalanı bir arada söyleyebiliyor. Böyle bir kabiliyet var. O konuda takdir edilmesi lazım, madalya takılması lazım. O yüzden burada ki arkadaşlar eğer Kayseri'de ki bu gelişmelerden ve benim sözlerimden rahatsız oluyorlarsa hiç zorlarına gitmesin. Benim muhatabım orda ki buradaki değil. Eğer bunlar iyi insanlarsa çıkıp kendi genel başkanlarına ayıp oluyor demeleri lazım. O günlerde yiğit bir il başkanı vardı, hiç görüşmem kendisiyle de hiçbir ilişkim bulunmamaktadır çıktı Kılıçdaroğlu'na dedi ki, Ayıp oluyor, Kayseri'de böyle şeyler yok, yalan söylemeyin”, adamı disipline verip partiden uzaklaştırdılar. Şimdikiler çabalayıp duruyorlar burada, yalan söyleyip iftira ederseniz böyle terlersiniz. Bu sadece burada bitmeyecek meclise gideceğiz, orada karşılaşacağız yüzlerine kafalarına çatır çatır vuracağım, buradaki arkadaşlara da söyleyin” şeklinde konuştu.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 

 



Anahtar Kelimeler: BU NE SEVGİ AH!