Bulvar yenileniyor

22.08.2019 18:00:02

Osman Kavuncu Bulvarı yenileniyor

 Kayseri Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğu nedeniyle yıpranan yolları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Osman Kavuncu Bulvarı´nda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları trafiği etkilememesi için gece yapılıyor. 
Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli bulvarlarından olan Osman Kavuncu Bulvarı´nda yoğun bir asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar, trafiğin aksamaması için 8 etapta ve gece yapılıyor. Akşam saat 21.00´de başlayan asfaltlama çalışmaları sabah saat 07.00´ye kadar devam ediyor ve asfaltlanan yollar trafiğe açılıyor. Osman Kavuncu Bulvarı´ndaki asfaltlama çalışmaları DSİ Kavşağı´ndan başladı. Organize Sanayi Kavşağı´na kadar gidiş istikametinde asfaltlanacak olan 7,5 kilometrelik yolun ardından geliş istikametinde asfaltlama çalışması yapılacak. Büyükşehir Belediyesi´nin Osman Kavuncu Bulvarı´ndaki asfalt çalışmalarında yaklaşık 15 bin tok asfalt kullanılacak.  Kayseri Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğu nedeniyle yıpranan yolları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Osman Kavuncu Bulvarı´nda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları trafiği etkilememesi için gece yapılıyor. 
Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli bulvarlarından olan Osman Kavuncu Bulvarı´nda yoğun bir asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar, trafiğin aksamaması için 8 etapta ve gece yapılıyor. Akşam saat 21.00´de başlayan asfaltlama çalışmaları sabah saat 07.00´ye kadar devam ediyor ve asfaltlanan yollar trafiğe açılıyor. Osman Kavuncu Bulvarı´ndaki asfaltlama çalışmaları DSİ Kavşağı´ndan başladı. Organize Sanayi Kavşağı´na kadar gidiş istikametinde asfaltlanacak olan 7,5 kilometrelik yolun ardından geliş istikametinde asfaltlama çalışması yapılacak. Büyükşehir Belediyesi´nin Osman Kavuncu Bulvarı´ndaki asfalt çalışmalarında yaklaşık 15 bin tok asfalt kullanılacak. 



Anahtar Kelimeler: Bulvar yenileniyor