BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

18.11.2014 17:27:06

Dün yapılan haftanın ilk idmanını Kulüp Başkanı Yücel Şahin ile birlikte izleyen Genel Menajer Süleyman Hurma, şampiyonluk için her şey var. Sadece taraftarımız yok. İnanıyorum ki taraftarımız tribünleri doldurarak bu yolda bizi yalnız bırakma

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Cumartesi günü oynanacak olan Albimo Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Takımın, bu önemli maç için yaptığı ilk çalışmayı Kulüp Başkanı Yücel Şahin ile birlikte takip eden Süleyman Hurma, son derece önemli açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin sezon sonunda şampiyonluk olduğunu belirten Süleyman Hurma, tek eksiğin taraftar olduğunu söyledi.
Süleyman Hurma, her maçı kazanmak için çıkıyoruz diyerek, “Alanya maçına da çıkacağız, kazanacağız. Allah’ın izniyle sezon sonunda da şampiyon olacağız” dedi. Futbolcuların performansını da değerlendiren Hurma, “Futbolcular gayet iyiler. Formdalar, istekliler. Takım bütünlüğümüzde çok iyi. Sadece taraftarımız eksik. İnşallah o eksiklikte tamamlanacaktır. Futbolcuların morali de gayet iyi, bu morali de devam ettireceğiz. Sezon sonunda şampiyon olacağız ” diye konuştu.
(Haber: Dilek Bolat)