BU SÖZLER KAVGADA SÖYLENMEZ

16.12.2015 09:46:33

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, paralel yapıyla ilgili açıklama yaparken isim zikretmedi ama bir grubu kastederek, ?Sen bir paralelci olarak hakaret edeceksin. Ondan sonra da ortada gezeceksin, ben şuyum buyum diye. Öyle etek giyip ortada d

 

 

Dün TV 1 ekranlarında yayınlanan, İsmail Şahin´in moderatörlüğünde ekranlara gelen Kayseri Gündemi isimli programın konuğu AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu idi. Şahin´in, ?Paralel yapı ile mücadele devam edecek mi?? sorusu üzerine Kadıoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

?En güvendiğimiz insanlar arkamızdan hançerlediler?

Kadıoğlu, paralel yapı ile mücadelenin devam edeceğini, etmek zorunda olduğunu belirterek şu açıklamalara yer verdi:  ?Bizi bugüne kadar hep en güvendiğimiz insanlar arkamızdan hançerlediler. Paralel yapıda bunlardan bir tanesidir. Eğer bugün Türkiye bölünüp parçalanmaya başlasın bu paralel yapıda eline silahı alıp PKK gibi ortaya çıkıp güvenlik güçlerimize silah sıkacak konumda benim nazarımda. Bunu yaparlar mı yaparlar. İhtilal yapmak istediler mi bu insanlar evet istediler. O zaman bu insanlar her şeyi yapabilirler. Onun için Türkiye olarak bizim uyanık olmamız gerekiyor.?

 

?Öyle etek giyip ortada dönmeyeceksin?

 

İsim vermeden açıklamalarına devam eden Kadıoğlu konuşmasını şu şekilde bitirdi: ?Birilerinin biz döndük, fır döndük söylemlerine de ben inanmıyorum. Hele ki bu aralar o tür insanlardan birileri çıkıp olmadık hakaretler ediyorlar. Eğer kardeşim sen dürüst bir insansan, kapasiteli bir insansan gerçekten bulunduğun makamın hakkını verebilen bir insansan kalkarsın düşüncelerini fikirlerini olduğu gibi net bir şekilde ifade edersin. Bunu insanlara anlatırsın haklı olduğunu, haklılığını herkese söylersin, bunu da ortaya koyar takdirini insanlardan beklersin. Sen hakaret ediyorsan demek ki sen çok basit bir insansın. Bulunduğun makamı ve mevkiiyi dolduramayan bir insansın. Sen bu memleketteki bu insanların çalışmalarıyla, verdikleri emeklerle para kazandın. Bu insanları göz ardı etme, bu insanlar her şeyi yaptırır, gerekli dersi de verir. Birileri hakaret etti 7 Haziran seçimlerinde, boyunun ölçüsünü 1 Kasım seçimlerinde aldı. Sende bir paralelci olarak hakaret edeceksin ondan sonra da orada oturacaksın ben şuyum buyum diye. Öyle etek giyip ortada dönmeyeceksin. Bir insan evinden çıktığında, arabada giderken başka bir araçtakine hakaret ediyorsunuz o öyle yapılır mı böyle dönülür mü diye zaten hayata bir sıfır mağlup başlıyorsunuz. Artık halkımız bu hakaret etme faslından vazgeçmeli. Haklı mısın çık haklılığını erkekçe ifade et. Haksızsan da çeneni kes otur.?

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SÖZLER KAVGADA SÖYLENMEZ