BU ŞEHRİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

31.01.2019 09:44:54

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyunda yoğun ilgi gören ve samimi tavırları ile dikkat çeken, her kesimi dinleyen ve çözüm odaklı projelerini anlatan Karaoğlu, ziyaretleri kaps

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyunda yoğun ilgi gören ve samimi tavırları ile dikkat çeken, her kesimi dinleyen ve çözüm odaklı projelerini anlatan Karaoğlu, ziyaretleri kapsamında Bilgi Yurdu Derneği´ni ziyaret etti ve projelerini anlattı.
Ziyarette yapılan araştırmalarda kentte birinci sorunun ekonomi, ikinci sorunun işsizlik olduğunu ifade eden Karaoğlu, bu sorunların karşısında kadınların da olumsuz etkilenip, ezildiklerini belirtti.
Kentte uzun yıllardır STK´larda görev alan yöneticilik yapan Karaoğlu ise bu sorunları iyi bildiğini ve çözümü için de projeler ürettiklerini söyledi. 31 Mart´ta halkımızın desteği ile iş başına geldiğimizde günü değil, geleceği kurtaran bir anlayışla hizmet sunacaklarını anlatan Karaoğlu, ziyaretinde yaptığı çalışmaları ve hayata geçirmeye söz verdiği projelerini anlattı. Karaoğlu, ?Örneğin kadınları üretime dahil etmek için Hanımeli Projemiz var. Bu proje ile üreten kadınlar güvenli, sağlıklı ve modern bir ortamda el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirip, ev ekonomisine katkı sunacak. Bu alan aynı zamanda ilçede turizm için de bir merkezi olacak. Bu gibi projeler sosyal belediyecilikte başarıya ulaşmış. Örnekleri var. Sosyal demokrat belediyeler bu yöndeki projelerleriyle sınırları aşmış. Biz de kendimize özgür değerlerimizi gün yüzüne çıkaracağız. Kadınlara imkanlar sunacağız. Bu projeleri hayata geçirirken kadınlara destek sağlayacağımız diğer alanlarda da çalışmalarımız olacak. Örneğin mahallelere ihtiyaca göre kreş ve anaokulu yapacağız. Kadınlara bu şekilde destek vererek, onların yüklerini azaltacağız.? şeklinde konuştu.
Şeffaf yönetim anlayışına da önem vereceklerini vurgulayan Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, şunları söyledi, ?Biz belediyeciliği rant sağlama, eş, dost kayırma ya da mal, mülk çoğaltma alanı olarak görmüyoruz. Biz halka hizmet alanı olarak görüyoruz. En iyi hizmeti sunma, hayalleri gerçekleştirme ve mutlu şehirler oluşturma hedefindeyiz. Bu nedenle Başkan olduğumda ailemin, çocuklarımın mal varlığını kamuoyuna açıklayacağım. Belediyenin mali tablosunu da açık şekilde, herkesin göreceği ve anlayacağı şekilde duyuracağım. Belli aralıklarla belediyenin gelir ve giderlerini açıklayacağım. Halkıma, tek kuruşun hesabını vereceğim.? Bilgi Yurdu Derneğini yönetimine de teşekkür eden Karaoğlu, ?Misafirperverliklerinden dolayı Mustafa Öztürk hocama ve dernek yönetimine teşekkür ederiz. Çok verimli bir ziyaret oldu. Birlikte katılımcı demokrasinin bir örneğini yaşadık. Kendimizi evimizde gibi hissettik? dedi.(Kurum Haberi)