Tarih: 29.02.2016 10:51

BU KADAR KAÇMAZ

Facebook Twitter Linked-in

PTT 1. Lig Temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, dün akşam ligin 23. haftasında konuk ettiği Vartaş Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Maça iyi başlayan Mavi-Siyahlılar, rakibine pozisyon vermezken, Erçağ´ın 32. dakikada attığı gol ile ilkyarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Segbefia´nın attığı gole engel olamayan temsilcimiz, ardından birçok önemli fırsat yakaladı. Bu önemli fırsatları değerlendiremeyen temsilcimiz sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı ve 21 puana yükselmesine rağmen bir basamak daha geriledi ve haftayı 17. basamakta tamamladı. Kayseri Erciyesspor, üç hafta sonra puan ile tanışırken, galibiyet hasreti ise 7 haftaya çıkmış oldu.

STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun ***, Mustafa Sönmez ***, Samet Çiçek ***

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Yusuf **, Emre **, Erçağ ***, Üstün **, Çağrı ** (Selim dk. 82 **), Emre Toraman **, Ashkovski ** (Musa dk. 75 *), Tugay **, Ethem **, Cihan ** (Taylan dk. 89 ?), Sarris **

VARTAŞ ELAZIĞSPOR: Serdar **, Traore **, Kenan * (Çağrı Ortakaya dk. 90+1 ?), Onur **, Hakan **, Segbefia **, Murat * (Halil dk. 70 *), Mehmet Yiğit **, Mboussy **, Murat Kalkan **, Da Silva *

GOLLER: Erçağ (dk. 32) (Kayseri Erciyesspor), Segbefia (dk. 53) (Vartaş Elazığspor)

SARI KARTLAR: Sarris, Emre, Tugay (Kayseri Erciyesspor), Traore, Mehmet Yiğit, Segbefia (Vartaş Elazığspor)

ÖNEMLİ DAKİKALAR

6. dakikada, Da Silva´nın şutunda top kaleci Yusuf´ta kaldı.

32. dakikada, Üstün´ün ortasında Erçağ, gelişine vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0

35. dakikada, Emre Toraman´ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Serdar yumruklayarak uzaklaştırdı.

39. dakikada, Da Silva´nın kullandığı serbest vuruşta top üstten auta çıktı.

45+2. dakikada, Üstün´ün ceza sahası çizgisi önünden çektiği şutta kaleci Serdar, topu iki hamlede kontrol etti.

45+3. dakikada, Vartaş Elazığspor ceza sahası önünden kazanılan serbest vuruşta Erçağ´ın şutunda top kaleci Serdar´da kaldı.

53. dakikada, Segbefia, ceza sahasının önünden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-1

62. dakikada, Cihan´ın şutunda top Vartaş Elazığspor defansına çarparak kornere çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda top Erçağ´ın önünde kaldı. Erçağ´ın şutunda kaleci Serdar topu kornere çeldi.

83. dakikada, Selim, oyuna girer girmez topla buluştu. Selim´in ceza sahasının dışından çektiği şutta top üstten auta çıktı.

(Spor Servisi)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —