BU GÜLCÜOĞLU UÇUYOR MU NE?

18.08.2015 10:19:26

Haber Merkezimize, dün Bünyan Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü´nden öyle bir bülten geldi ki, durup durup defalarca okumak zorunda kaldık.

Belediye bünyesinden gönderilen haber, şöyle başlıyordu: ?Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ?Marka Belediyecilik´ parolasıyla çıkılan yolda çim biçiyor, yol süpürüyor, peyzaj yapıyor yetmiyor her gün yüzlerce Bünyanlı ile buluşup günlük 5 yüz kilometreyi aşkın yol kat ediyor.

 Breh, breh, breh? Okuduğunuz değil mi? Başkan Gülcüoğlu, her gün Bünyanlı ile buluşup BEŞYÜZ KİLOMETREYİ AŞKIN YOL KAT EDİYORMUŞ?

  Oturduk, düşündük, taşındık, Başkan Gülcüoğlu´nu bırakın pohpohlamayı ayağını yerden kesen bu haberde, demedikleri bir tek şey kalmış? ?Başkan Gülcüoğlu, uçuyor? deseler, sanki daha mantıklı olabilirdi.

  Sahi, Bünyan Belediye Başkanı günlük 500 kilometreyi nasıl kat ediyor, açıklanasız da öğrensek; yürüyerek mi, ya da bizim bilmediğimiz başka bir şekilde mi(!) Yani Bünyanlılar ile her gün kat edilen 500 kilometreyi çok merak ettikte?  Ayrıca bu 500 kilometreyi kat eden Başkan Gülcüoğlu, ne zaman çalışıyor? Vallahi çok merak ettik, bi zahmet açıklarsanız, çok sevineceğiz ve kamuoyunu da bilgilendireceğiz söz!

(Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: GÜLCÜOĞLU UÇUYOR