Bu da paso kuyruğu

20.09.2016 09:49:24

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla birlikte Kart 38 İşlem Merkezi önünde de uzun kuyruklar oluştu.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrenci pasosu almak isteyenler, pasosunun vizesini yaptırmak isteyenler ve otobüs kartı işlemleri için Kart 38 İşlem Merkezi´ne gelen vatandaşlar merkezin önünde kuyruk oluşturdu.
Kart 38 İşlem Merkezi bir günde yaklaşık 1800 kişinin işlemini gerçekleştirdi. Yoğunluk nedeniyle saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar ise tepkiliydi. Kimi vatandaş kuyrukta saatlerce bekledi, kimi ise sırasının gelmesini merkezin önündeki çimlere oturarak izledi. Yemeklerini bile merkezin önünde yiyen vatandaşlar işlemlerini yaptırabilmek için saatlerce sıralarının gelmesini bekledi.
Erciyes Üniversite´sine bu yıl kayıt yaptıran Yasemin Sağlamer, ?1 buçuk saattir bekliyorum. Karaman´dan geldim. Kurban Bayramı tatili nedeniyle memleketimden geç geldiğim için işlemim bu güne kaldı. Öğrenci pasomu çıkarmak için geldim, bekliyorum? dedi.
Liseye başlayan kızının öğrenci pasosunun vize işlemini yaptırmak için Kart 38 İşlem Merkezi´ne gelen Selma Balcı ise, 3 saattir sıra beklediğini söyleyerek, ?Kızım okula başladığı için onun işlemini yaptırmaya ben geldim. Bayram tatili ve hafta sonu tatili derken geç kaldık. Böyle kalabalık olması normal? şeklinde konuştu. Haber: Şerife Atasever



Anahtar Kelimeler: paso kuyruğu