BOYDAK`TAN MELİKŞAH`TA KARİYER SÖYLEŞİLERİ

15.10.2014 11:44:10

Melikşah Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Melikşah Üniversitesi Mütevelli He

                Melikşah Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak Melikşah Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.

                Melikşah Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Rektör Prof. Dr. Mahmut D. Mat, Genel Sekreter Veli Demirci ve akademisyenlerinde katıldığı söyleşi programına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

                Öğrencilere şirket yönetimi, insan kaynakları ve kariyer üzerine bilgiler veren Memduh Boydak, Boydak Holdingin kuruluşundan bu zamana kadar hedeflerine ulaşmadaki ahlaki değerlerinin Paylaşma Kültürü, Tevazu, Hayat Şartları, İyi ve Kötü Günler, Eşler ve İşler ve Ortaklık Hakları olduğunu söyledi. Boydak “Bu tavsiyeler aslında bizim iş ve sosyal alandaki etik kurallarımızı oluşturuyor” dedi.

                Memduh Boydak’tan sonra kürsüye gelen Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak konuşmasında Boydak Holding’in kuruluş yıllarından bahsederken kendisini dinleyen öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Hacı Boydak öğrencilere yabancı dillerini geliştirmeleri, bol kitap okumaları ve kariyer hedefleri konusunda gayretli olmaları tavsiyesinde bulundu.

                Konuşmalardan sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Memduh Boydak ve Hacı Boydak daha sonra Kongre Merkezi Fuaye alanında öğrencilerle fotoğraf çektirerek sohbet etti.