BOYDAKLAR F TİPİNE!

10.03.2016 09:56:38

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ve Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından gözaltına alınıp, tutuklanan Hacı Boydak ve Memduh Boydak güvenlik gerekçesi ile Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

 

 

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Boydak Holding CEO´su Memduh Boydak ile Erol Boydak ve Murat Bozdağ geçtiğimiz hafta gözaltına alınmıştı.

Haklarında yürütülen soruşturmada bağış altında para toplamak, terörizme finans sağlamak, örgüte üye olmak, iş adamlarına bası kurmak, örgütün sohbetlerine katılmak ve hakaret etmek suçlarından sorgulanırken, sorguları tamamlananlardan Erol Boydak ve Murat Bozdağ, savcılık tarafından serbest bırakılmıştı. Hacı Boydak ve Memduh Boydak ise sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Hacı Boydak ve Memduh Boydak,  dün güvenlik gerekçesi ile Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

(Haber Merkezi-İHA)

 

 



Anahtar Kelimeler: BOYDAKLAR TİPİNE