BOMBACIYA TUTUKLAMA

8.08.2015 10:41:33

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından evlerinde üç adet bomba ve 3 adet kuru sıkı silah ile yakalanan iki Suriyeli kardeşten M.B tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

  Kayseri´de terörle mücadele ekiplerinin yaptığı çalışmada, evlerinde 3 adet bomba ve 3 adet kuru sıkı tabanca bulunmasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu 2 kardeşten biri tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışma neticesinde bir evde arama yaptı. Arama yapılan evde 3 adet bomba ve 3 adet kuru sıkı tabanca bulan ekipler, olayla ilgili olarak Suriyeli M. B.(44) ve B. B. isimli 2 kardeşi gözaltına aldı. Gözaltına alınan iki kardeş yapılan sağlık kontrolünün ardından mahkemeye çıkartıldı. Mahkemeye çıkartılan kardeşlerden M. B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 /resimler/2015-8/8/1043246376663.jpg

El Bombası ile yakalanan iki Suriyeli kardeşten birinin cezaevine gönderilmesiyle sonuçlanan operasyonun ardından polis, bu olayı mercek altına aldı. Gözler, bir anda Kayseri´de kalan Suriyeliler´e çevrildi. Kayseri polisi yaşanan son terör olaylarını da dikkate alarak, kılı kırk yarmaya başladı. Yapılan açıklamada, polis kadar vatandaşlara da büyük görev ve sorumluluk düştüğüne işaret edilerek, olası şüpheli durumların Emniyet ilgililerine aktarılması istendi. (İHA/HABER MERKEZİ)

 

 



Anahtar Kelimeler: BOMBACIYA TUTUKLAMA